The National Brewery Centre

A Unique Visitor Experience
Real Ale and Jazz Festival 2016
Real Ale and Jazz Festival 2016
Real Ale and Jazz Festival 2016
Real Ale and Jazz Festival 2016

Real Ale and Jazz Festival 2016

15th July - 16th July

Tickets for this event will be available on the door

A brilliant annual event - a weekend of great Jazz music, a fantastic range of beers – and great food!

Bands playing over the weekend include Wil Pearson, The Remi Harris Trio, The Busquitos, The Rumblestrutters and The Ben Holder Quartet, The Annika Skoogh Quartet and Derek Brown's 'Beat Box Sax'

www.derekbrownsax.com 

www.annikaskoogh.co.uk/my-quartet/  

www.benholdermusic.com/the-bhq

www.busquitos.com/

www.derekbrownsax.com/

www.therumblestrutters.com/

www.remiharris.com/

We look forward to bringing you a wide selection of ales and a selection of summer ciders sourced from small independent brewers throughout the UK – with several also from our own on-site Heritage Brewery such as Charringtons IPA and Worthington White Shield

Enjoy a selection of beer and cider infused sausages served as a hot dog or with mashed potato and onion gravy. Or complement your ale with a choice of cheeses and chutneys

Saturday daytime tickets include entrance to The National Brewery Centre Museum  (Guided Tours available at a small extra charge).

 Tickets £10 for either Friday or Saturday evenings or £8 for Saturday day-time.

Friday and Saturday Evenings 6.30pm - 11.30pm. Saturday daytime 10am - 6pm

Please see the full programme line up below

Book now on line or call 01283 532880

Friday 15th July - Evening

6.30pm - Doors Open

7.00pm Start - 7.45pm (45 min slot) - Beat Box Sax

15 minutes break

8.00pm - 8.45pm (45 min slot) - Silhouette

15 minutes break

9.15pm - 10.00pm (45 min slot) - Derek - Beat Box Sax

15 minutes break

10.15pm - 11.00pm (45 min slot)- Silhouette

Event Ends 11.30pm

Saturday 16th July - Day time

10.00am  - Doors Open

10.15am Start - 11.15am (1 hour) - Wil Pearson

11.45am - 12.30pm (45 min slot) - Annika Skoogh Quartet

15 mins break

12.45pm - 1.30pm (45 mins) - Annika Skoogh Quartet

2.00pm - 2.45pm (45 mins) - Remi Harris Trio

15 mins break

3.00pm - 3.45pm (45 min slot) - Remi Harris Trio

4.15pm - 5.00pm (45 min slot) - THE BUSQUITOS

15 mins break

5.15pm - 6.00pm (45 min slot) - THE BUSQUITOS

Event Ends 6.00pm

Saturday 16th July - Evening

6.30pm - Doors Open

7.00pm Start - 7.45pm (45 min slot) - The Rumblestrutters

15 mins break

8.00pm - 8.45pm (45 min slot) - The Rumblestrutters

Interval - 30 mins

9.15pm - 10.00pm (45 min slot) - The Ben Holder Quartet - Violin/Vocals/Piano & Guitar & Double Bass & Drums

15 mins break

10.15pm - 11.00pm (45 min slot) - The Ben Holder Quartet - Violin/Vocals/Piano & Guitar & Double Bass & Drums

Event Ends 11.30pm

The ticket selector is loading.

Please check you have JavaScript enabled.

click here to manually start the ticket selector